Nieuws

InSus, leverancier van circulair PIR-isolatiemateriaal

InSus is de enige en eerste producent van circulair PIR-isolatiemateriaal. De platen hebben een lambdawaarde van 0,022 W/mK.

Het circulair bedrijfsmodel van InSus combineert recycling, het opvangen van schadelijke drijfgassen en de productie van PIR-isolatie. Voor iedere InSus PIR-plaat wordt een terugnamegarantie afgegeven in de vorm van een end-of-life certificaat. Verder ligt de focus op circulaire verwerking van PIR-productie-afvalstromen. InSus vangt deze afvalstroom op en zet deze om in nieuwe grondstoffen.


Belangrijke info! InSuroof beschikt over een KOMO-attest, het ATG-attest is in aanvraag. Bovendien beschikt het nu ook over een geattesteerde verlijming. Alle attesten en technische fiches zijn beschikbaar in onze webshop.

 

Isowill en InSus staan in voor de retourname van snijresten en overschot van isolatieafval. Er worden verschillende inzamelzakken beschikbaar gesteld voor

  • PIR-afval
  • EPS (stroken)
  • plastic verpakking

Deze zakken worden meegeleverd, samen met uw bestelling en later weer opgehaald. Vergeet niet de referentie van het verkooporder door te geven bij het aanmelden van de retour. Raadpleeg uw contactpersoon voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.  

Meer info op de partnerpagina

Overzicht