Afhaalmagazijn in Vilvoorde

Brandwerend technische isolatie voor doorvoeringen van leidingen en bescherming van luchtkanalen, stalen structuren en betonstructuren; u vindt het bij ons!

Isowill Vilvoorde

Willem Elsschotstraat 5
1800 Vilvoorde


Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 06:00 - 15:00u


Bestellingen
Bestellingen doormailen naar info@isowill.be
Betaling via bancontact mogelijk.
Betalingen via cash worden niet aanvaard.


Next day delivery Technische Isolatie, regio Brussel
Isowill biedt de mogelijkheid om uw bestelling van Technische isolatie (indien op voorraad) de volgende dag te laten leveren in de regio Brussel. Plaats uw bestelling vóór 14.00 uur en wij zorgen ervoor dat deze snel en efficiënt bij u wordt bezorgd.

MAGAZIJN IN VILVOORDE MET RUIME VOORRAAD

In ons afhaalmagazijn in Vilvoorde kunt u producten makkelijk afhalen. Isowill Vilvoorde beschikt over een aanzienlijke voorraad van 2000 m² aan thermische en akoestische isolatie voor luchtkanalen en leidingen en daarnaast oplossingen voor passieve brandbescherming.

Interessant, maar vooral praktisch voor wie een werf heeft in de omgeving van Brussel.

Bezorg ons uw bestelling bij voorkeur minstens één dag op voorhand, op die manier kunnen we alles tijdig voorbereiden en vermijdt u wachten.

Uiteraard bent u ook welkom, zonder afspraak.

 

Passieve brandbescherming (PFP)

Passieve brandbescherming is een onmisbaar gegeven bij de architectuur van vandaag.
Oplossingen voor horizontale en verticale compartimentering en het beschermen van draagconstructies in staal, beton en hout zijn slechts enkele van de toepassingen waarvoor Isowill een compleet assortiment aan oplossingen kan bieden.

HVAC

HVAC

HVAC is belangrijk bij het ontwerp van middelgrote tot grote gebouwen, waar veilige en gezonde bouwomstandigheden worden geregeld met betrekking tot temperatuur en vochtigheid.

Isowill kan u helpen bij het energie efficiënt en brandveilig isoleren voor verwarming-, ventilatie- en airconditioning systemen.

rockwool pijpschaal HVAC

Rockwool 810

ROCKWOOL 810 is een rotswol pijpschaal geschikt voor het thermisch, akoestisch en brandwerend isoleren van verwarmingsleidingen, sanitaire leidingen en brandwerende doorvoeringen. De pijpschaal is bekleed met een glasvezelversterkte aluminium.

Lees hier meer over onze partner Rockwool.

 

Raadpleeg onze voorraad

lamellendeken HVAC luchtkanalen

Paroc HVAC lamellendeken

PAROC Hvac Lamella Mat Alucoat is een onbrandbaar steenwol deken voor de thermische, akoestische en condensatie isolatie van luchtkanalen en apparatuur. Deze dekens zijn voorzien van een versterkte aluminiumfolie.

PAROC® staat voor energie-efficiënte en brandveilige isolatieoplossingen van steenwol voor nieuwbouw en renovaties, offshore en industriële toepassingen.
 

Raadpleeg onze voorraad

Promatect L500

Promatect L500 is een calciumsilicaatplaat en is geschikt voor het brandwerend bekleden van kabelgoten en ventilatie- en rookafvoerkanalen.

  • Onbrandbaar (A1)
  • Vochtbestendig
  • Goed isolerend vermogen
  • Langdurige stabiliteit bij brand
  • Stevig en duurzaam
  • Rotbestendig, bestand tegen parasieten

Raadpleeg onze voorraad

Bent u geïnteresseerd in technische isolatie en passieve brandbescherming? Contacteer ons voor meer info.

CAPTCHA