Just-in-time leveringen bij Plafomat

 

Al 6 jaar levert Isowill isolatiematerialen aan Plafomat, deel van de HUBO groep en specifiek gericht op professionals. Om goede klanten als Plafomat volledig flexibel van dienst te zijn, werkten wij een systeem uit van just-in-time leveringen. En dat levert een uiterst succesvolle samenwerking op!


We laten Elke Van den Abbeele, inkoper bij HUBO, aan het woord.

 

 

“Wij werken al jaren samen met Isowill uit Hoboken voor de levering van isolatiematerialen voor onze Plafomat filialen in Vlaanderen en sinds vorig jaar ook in Wallonië. De service die Isowill hiervoor levert is volledig afgestemd op de wensen van ons bedrijf en in het bijzonder ook op die van onze klanten. Dankzij hun systeem van just-in-time leveringen worden bestellingen van gelijk welke grootte vlot geleverd, het merendeel in één van onze magazijnen maar evengoed rechtstreeks bij onze klant. Zelfs tot op hun werf!

Voor ons is het een enorm voordeel dat we zowel grote als kleine bestellingen kunnen plaatsen en dat deze binnen de 48 of zelfs 24 uur worden beleverd. Ook het zeer uitgebreide aanbod van isolatieproducten waaruit we kunnen kiezen bij Isowill is mooi meegenomen. Als handelaar werken wij graag samen met professionele A-merken en binnen het isolatiesegment vinden we bij Isowill onze gading terug.”

 

 

“We kunnen vol vertrouwen rekenen op Isowill. Ook bij scharniermomenten of problemen blijven zij zich bewijzen als trouwe partner en werken zij mee aan oplossingen. Wij appreciëren het ook dat zij ons steeds op de hoogte houden van veranderingen of praktische weetjes zodat ook wij onze klanten mee kunnen informeren.

Wij monitoren dagelijks onze leveranciers op de correctheid van hun leveringen. Zo berekenen we elke maand een performantiescore, waarbij Isowill in 2018 gemiddeld 98,61% behaalde. Daarmee zijn zij één van onze best scorende leveranciers, ook gezien het aantal orders en (gecontroleerde) orderlijnen. Met zo’n mooie evaluatiescore zijn wij dus zeker een tevreden klant.”

 

 

Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met just-in-time leveringen?
Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info via het formulier hieronder.

 

Ik wil graag meer info over