Nieuws

Isowill's digitale daadkracht. Isowill zet volop in op het digitale en maakt zich klaar voor de toekomst.
20.03.2019

Isowill’s digitale daadkracht

Als innovatie de deur opent naar de toekomst, dan is digitalisering absoluut de sleutel. Een doordachte digitalisatie van bedrijfsprocessen en services is meer dan een trend. Het is een onmisbare stap voor elk bedrijf om tijdsefficiënt te werken, kosten te verlagen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Niet in het minst bij logistieke processen zijn de voordelen van digitale optimalisatie ontelbaar: een correct stockbeheer, opvolging van orders en zendingen, online aankopen enzovoort.

Isowill zet volop in op digital readiness en maakt zich klaar voor de toekomst. Bij het ontwikkelen van dergelijke innovaties richten wij ons vooral op het creëren van tastbare voordelen voor de klant. Zo kan u binnenkort niet alleen al onze producten online bekijken, maar die ook bestellen, actuele prijzen en stockvoorraden raadplegen en uw orderhistoriek per project of globaal opvolgen. Verder kunnen wij u sneller van dienst zijn dankzij een functioneel ERP systeem dat een vlotte opvolging van bestellingen verzekert en fouten voorkomt.

Binnen de IPCOM groep, waarvan Isowill deel uitmaakt, is een digitaal team fulltime gefocust op het verbeteren en digitaliseren van onze bedrijfsprocessen. Zij volgen continu de markt op voor nieuwe innovaties. Zo kunnen wij vol vertrouwen vooruit kijken en bouwen wij aan concurrentievoordeel op lange termijn met belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten en leveranciers.
 

 

Overzicht