James Hardie verkrijgbaar in België bij Isowill

James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding, toonaangevend in onder meer Amerika, Azië en Australië. De HardiePlank producten zijn onklopbaar dankzij hun duurzame en onverwoestbare karakter, zeer eenvoudige montage en scherpe prijs.

 

Gevelisolatie onbrandbaar James Hardie planks

DUURZAAM

Dankzij hun unieke samenstelling uit vezelcement, zijn de gevelplanken van James Hardie brandwerend (A2-s1,d0 RF1 conform VKF), bestand tegen UV-straling, rot, insecten, schimmel en alle weersomstandigheden. Tijdens de productie wordt een coating aangebracht in de oven met de unieke ColourPlus™ Technology. Dankzij deze techniek hoeft de plank niet meer geschilderd te worden en verbleekt de coating niet. Schoonmaken is kinderspel met enkel water en wat zeep.

Een stijlvolle gevel facelift met James Hardie planks

Bouw of renoveer in stijl

De planken geven uw gevel niet alleen een beschermende en isolerende laag, maar zorgen ook voor een unieke look. Ze zijn beschikbaar in 21 verschillende kleuren, met houtnerfstructuur (CEDAR lijn) of een gladde oppervlaktestructuur (SMOOTH) voor een moderne look. Ga creatief aan de slag en monteer de planken horizontaal of verticaal, met of zonder schaduwvoeg. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hardieplank Cedar

Contacteer ons

Ontvangt u graag meer info over de James Hardie producten die wij verdelen of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

 

CAPTCHA