HVAC

Onze isolatie oplossingen voor HVAC realiseren een optimale thermische isolatie (warmte of koude), akoestische isolatie en brandwerendheid. In ons brede assortiment vindt u de gepaste materialen voor luchtkanalen, leidingen, HVAC installaties, doorvoeringen en constructies.

Efficiënte en brandveilige circulatie van water en lucht

Om warmte of koude niet te verliezen terwijl die via de kanalen van technische installaties worden vervoerd, is het logisch dat er wordt nagedacht over een degelijke isolatie van alle leidingen. Dit zorgt ervoor dat de installatie optimaal rendeert en voorkomt bovendien geluidsoverlast en vermindert de kans op condens.

Cruciaal voor brandveiligheid

Verder maakt een doordachte isolatie van leidingen een belangrijk deel uit van de brandveiligheid van een gebouw. Leidingen gaan vaak door afzonderlijke brandscheidingswanden en tasten daarmee de brandweerstand aan. Om de verspreiding van rook en vuur tussen individuele brandzones te beperken, dienen ook de doorvoeringen brandwerend te worden geïsoleerd.

Waaier aan oplossingen voor HVAC

Kies voor isolatie in de vorm van schalen, rollen, slangen, platen of dekens naargelang de vorm van de leiding of het kanaal dat u isoleert. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, diktes en lengtematen zodat de installatie vlot verloopt. In ons gamma vindt u isolatiematerialen van de hoogste kwaliteit en van alle toonaangevende fabrikanten.

Isofit contactlijm voor steenwol en glaswol

ISOFIT

ISOFIT is ontwikkeld voor het verlijmen van thermische isolatiematerialen in HVAC-toepassingen, meer bepaald steenwollen en glaswollen lamellendekens op luchtkanalen.

Deze contactlijm is beschikbaar in een handige spuitbus van 500 ml en in een tank van 22 liter.

 

Onze partners voor hvac

Benieuwd naar wat ISOWILL voor u kan doen? Laat het ons weten!

Ik wil graag meer info over