Crosslink

 

 

Building supplies

Isowill stelt haar partner Crosslink Building Supplies voor.
Crosslink is dé totaalpartner in het aanleveren van bouwmaterialen aan handelaren, voor zowel grote als kleine projecten. 

Sinds 2019 maakt Crosslink Building Supplies deel uit van Isowill en geniet zo van een rijke ervaring in de isolatie- & bouwsector.

Service op maat

Crosslink werkt samen met een aantal gerenommeerde A-merken en garandeert zo een kwalitatief en innovatief assortiment.
De lage bestelhoeveelheden zorgen ervoor dat u als klant geen onnodige voorraden moet aanleggen.

 

Naar de site

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Naast het aanbod isolatie verwijst Building Supplies naar het assortiment aan bouwmaterialen waarvoor we een nauwe samenwerking hebben met onze partners. De catalogus is opgebouwd uit volgende hoofdcategorieën: Isolatie, Ruwbouw, Indoor, Dak & gevel, Tuin, riolering & afvoer en Diverse.

Ruwbouw

In de categorie Ruwbouw vindt u artikelen voor bewapening zoals o.m. chapenetten en chapedraad, maar ook vochtwerende folies en coating, akoestische ontkoppeling en aardingskabel.

Indoor

Indoor omhelst gips(karton)platen en toebehoren daarvoor van onder meer Siniat, Fermacell en Knauf. Verder wordt deze categorie aangevuld met isolatie complexen, brandwerend plaatmateriaal en plafondpanelen van Rockfon.

Dak & gevel

Onder Dak & gevel vindt u producten voor dakbedekking, onderdak en -folies, bladlood, ondervorst, loodvervangers en golfplaten in PVC en cement. Wat gevelbekleding betreft, bieden we merken als Rockpanel, J.Hardie, Cedral en Equitone aan.

Tuin, riolering & afvoer

In de de categorie Tuin, riolering & afvoer vindt u een groot assortiment aan deksels, controleputten, draineer- en kabelbuizen, afvoergeulen en een aantal specifieke producten voor tuin, zoals antiworteldoek en grindstabilisatie.

Diverse

Onder Diverse vindt u metaalwaren, bouwfolies en verpakkingen.