Nieuws

HardiePlank maintenant livrable en Belgique
21.03.2019

Samenwerking met James Hardie & Fermacell

Onlangs zijn Isowill en de IPCOM groep een samenwerking aangegaan met de Nederlandse fabrikant fermacell, die sinds 2018 deel uitmaakt van de James Hardie groep. James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding en toonaangevend in onder meer Amerika, Azië en Australië.

HardiePlank® gevelbekleding

Een van de meest interessante nieuwigheden die wij dankzij deze samenwerking opnemen in ons assortiment, is de HardiePlank® gevelbekleding in vezelcement van James Hardie. Deze gevelbekleding is een onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. HardiePlank® is dus vrijwel onverwoestbaar!

Bovendien zijn HardiePlanks® heel eenvoudig te monteren dankzij hun dikte van slechts 8mm en hun bijgevolg beperkte gewicht. Installatie kan makkelijk gebeuren door slechts één persoon, wat tot 48% in installatietijd kan besparen!

Ook op esthetisch vlak is de HardiePlank® een topper. De planken zijn beschikbaar in 21 kleuren, waarvan er 6 direct leverbaar zijn uit voorraad. Ze kunnen verticaal of horizontaal worden gemonteerd, met of zonder schaduwvoeg. Kies de uitstraling die u wenst met houtnerfstructuur (CEDAR) voor een authentieke uitstraling, of met gladde oppervlakstructuur (SMOOTH) voor een moderne look.

Introduceer deze gevelbekleding in uw assortiment en laat uw verkoop ondersteunen met aantrekkelijke brochures, handige stalenwaaiers, POS materiaal en opleidingen. Alle info op https://hardieplank.ipcom.be/.

Fermacell platen

Ook voor het volledige gamma van fermacell kan u bij ons terecht. Fermacell staat gekend voor haar productie van gipsvezelplaten, vloerelementen en cementgebonden platen. Fermacell gipsvezelplaten hebben een basis van gips en papiervezels. Ze zijn daardoor iets zwaarder dan platen uit gipskarton en vooral veel sterker. 

Fermacell heeft naast deze platen een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren het complete fermacell gamma en kunnen verkoopsondersteuning aanbieden. Met dergelijke nieuwe samenwerkingen blijft Isowill haar aanbod verbeteren om de beste kwaliteit te garanderen aan de klant.

volledige fermacell gamma beschikbaar bij Isowill
Overzicht