ISOWILL garandeert een professionele service voor alle klanten

Zowel handelaars in bouwisolatie, installateurs van technische isolatie als dakdekkers kunnen bij ons terecht voor een breed gamma aan isolatie-oplossingen. Dankzij onze grote voorraad leveren wij snel in uw handel of op uw bouwplaats in de hele Benelux. Ook voor advies en support bent u bij Isowill aan het juiste adres. Onze medewerkers zetten alles op alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Experts in insulation

We kennen ons vak. Met onze jarenlange ervaring, méér dan 12.000 producten in stock en een team van ruim 30 isolatie-specialisten zijn we voor onze klanten een professionele en betrouwbare partner voor isolatie-oplossingen in bouw en industrie. We denken mee met de klant, we adviseren en ondersteunen. Met één doel voor ogen: de beste isolatie-oplossing voor elk project.

IN DE KIJKER

De complete gids voor technische isolatie

In deze productcatalogus vindt u gedetailleerde informatie over onze producten en diensten, waaronder thermische en akoestische isolatie, HVAC, PFP, bekleding en nog veel meer.

Click-pan beschikbaar vanuit onze stock

Click-pan van Isover is vanaf nu beschikbaar uit onze voorraad! De afmetingen van deze glaswolplaat zijn afgestemd op de hoogte van de binnendozen.

Nieuwe regelgeving brandveiligheid van gevels

Vanaf 1 juli 2022 worden er nieuwe eisen gesteld m.b.t. de brandveiligheid van gevels in België. Dit om o.m. de brandvoortplanting via de gevel te verhinderen. Bekijk enkele van onze oplossingen.

Kooltherm FM Alu

Kooltherm FM Alu

Isowill verdeelt ook Kooltherm FM Alu van Kingspan. Deze hoogwaardige leidingisolatie is het dunste en meest rendabele product verkrijgbaar voor isolatie van leidingen in gebouwen voor HVAC-toepassingen.

De troeven van Isowill
One stop shop

One-stop-shop

12000 produits

12.000 producten

DES STOCKS TAILLE XXXL

Grote voorraden

Isowill le plus rapide service de livraison dans tout le Benelux

Logistiek & transport

Isowill Conseil et service sur mesure

Advies en service op maat

notre service après-vente est toujours à votre disposition

Klantendienst

Isowill webshop

Webshop

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Ik wil graag meer info over
CAPTCHA