Akoestische isolatie

De normen en eisen voor geluidsreductie worden steeds strenger. Isowill levert een breed gamma aan innovatieve oplossingen voor het terugdringen van geluidshinder zowel in de bouw als in de industrie. Onze experten helpen u graag bij de keuze van de juiste materialen.

AKOESTISCHE ISOLATIE

Akoestisch comfort is belangrijk om een aangename omgeving te creĆ«ren in publieke ruimtes, om rust te verkrijgen in woonruimtes en om geluidsoverlast te vermijden in werkomgevingen waar activiteiten met machines plaatsvinden. In ons huidige tijdperk van steeds meer verstedelijking en verregaande industrialisering, worden de normen hieromtrent dan ook veel strenger. Dankzij een grondige akoestische isolatie wordt ervoor gezorgd dat geluiden binnen een ruimte niet storend teruggalmen of dat een zone wordt afgeschermd van de geluiden erbuiten.

Professionele begeleiding

Onze experten geven advies en maken u wegwijs in ons brede gamma aan akoestische oplossingen. Laat u begeleiden bij de keuze van materialen of ga met hen in overleg voor een oplossing op maat. Isowill helpt u verder voor zowel geluidsisolerende toepassingen in de bouwsector als in de industrie.

Toepassingsgericht aanbod

Bij het samenstellen van het assortiment waakt Isowill erover dat de klant voor elke vraag vlot een oplossing vindt. Ook voor specifieke, technische toepassingen bieden wij de juiste materialen voor een efficiĆ«nte akoestische isolatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld een selectie samengesteld van producten die geschikt zijn voor de akoestische isolatie van buizen en luchtkanalen.

Meer over akoestische isolatie voor buizen en luchtkanalen.

colle de contact laine de roche

ISOFIT contactlijm

ISOFIT is ontwikkeld voor het verlijmen van thermische en akoestische isolatiematerialen in HVAC- en bouwtoepassingen, meer bepaald voor het verlijmen van minerale wol.

Deze contactlijm is beschikbaar in een handige spuitbus van 500 ml en in een tank van 22 liter.

Onze partners voor akoestische isolatie

Benieuwd naar wat ISOWILL voor u kan doen? Laat het ons weten!

Ik wil graag meer info over
CAPTCHA