RECTICEL en ISOWILL
partners van het eerste uur

Recticel is een van de grote spelers op vlak van de productie van PUR/PIR isolatiematerialen. Gezien zowel Recticel als Isowill al jaren een marktleiderspositie bekleden in de Belgische isolatiewereld, zijn onze paden doorheen de tijd sterk met elkaar verweven. Isowill levert al jaren vlot en efficiënt Recticel producten bij groothandels en aannemers, op de werf of in hun magazijn.

 

Recticel Impact

Ontdek Eurowall Impact en Eurothane Silver Impact!

Voortaan vind je de twee meest verkochte producten van Recticel – Eurothane Silver en Eurowall – in een nieuwe versie: 25% biocirculaire grondstoffen met 43%* CO2-reductie, PEFC-gecertificeerd en nog steeds 100% performant.

Eurowall

Eurowall®

De Eurowall® producten van Recticel zijn speciaal geschikt voor de thermische isolatie van spouwmuren. De platen zijn vochtbestendig en sluiten perfect tegen elkaar aan omdat elke zijde is voorzien van een tand-en-groef kliksysteem, wat zorgt voor een betere winddichtheid en een verhoogd installatiegemak. Ontdek ook de Eurowall 21 die de topprestaties van Eurowall bundelen in extra dunne formaten.

Recticel dakisolatie PIR PUR Powerroof

Eurothane Powerroof®

Isolatieplaten voor (na)isolatie van hellende daken met een sporenconstructie. Dit product is ideaal voor renovatie en restauratie en is indien gewenst eenvoudig te combineren met dakramen. De platen laten geen vocht door en zijn eenvoudig te installeren, ook bij ongelijkmatige afstanden tussen de spanten. De binnenconstructie hoeft niet gewijzigd te worden.
Powerroof® Max is voorzien van een onderdakfolie die verlijmd is op de aluminiumbekleding.

Contacteer ons

Ontvangt u graag meer info over de Recticel producten die wij verdelen of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

 

CAPTCHA