Over ons

Isowill isolatiematerialen

Isowill is sinds 1972 uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider in distributie van isolatiematerialen in de Benelux. Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan oplossingen voor zowel bouwisolatie, technische isolatie, passieve brandbescherming en geluidsisolatie. 

Met een team van méér dan 30 isolatie-specialisten zijn we dé partner bij uitstek voor onze professionele klanten. Bij ons kan u terecht voor alle isolatiematerialen: steenwol, glaswol, PUR, PIR, XPS, EPS, houtwol, foamglas etc.

Dankzij onze grote magazijnen in Hoboken en Vilvoorde met een opslagcapaciteit van 100.000 m3, beschikken wij over zeer ruime voorraden. Wij hebben méér dan 12.000 producten in stock en leveren snel en efficiënt, waar en wanneer de klant dat wil.

Isowill heeft erg goede professionele relaties met zowat alle toonaangevende fabrikanten van isolatiematerialen. We streven ernaar om de preferred partner te zijn voor zowel onze klanten als onze leveranciers en op een duurzame en constructieve manier met hen samen te werken. 

Wij bedienen een breed scala aan sectoren: residentiële bouw, utiliteits- en industriebouw, HVAC, petrochemie, procesindustrie, etc.

Isowill maakt deel uit van de IPCOM groep, een succesvolle en snelgroeiende Europese groep van bedrijven gespecialiseerd in de distributie en conversie van isolatiematerialen. IPCOM -met hoofdkwartier in Melle (België)- heeft meer dan 21 bedrijven met ruim 50 vestigingen in 14 Europese landen. IPCOM telt meer dan 1000 medewerkers en realiseert een jaaromzet van zo’n 385 miljoen euro. 

Benieuwd naar wat Isowill voor u kan doen? Contacteer ons!
 

Who is who

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Ik wil graag meer info over