ISOWILL is dé verdeler bij uitstek voor ROCKWOOL isolatie in België

Wie steenwol isolatie zegt, zegt Rockwool. Bij Isowill kan u terecht voor zowel de producten uit het gamma Rockwool Bouw, als voor Rockwool HVAC en Rockwool industrie. Bekijk alle informatie over onze Rockwool producten in de webshop of contacteer ons gerust voor vragen of een offerte.

 

Rockwool 810 pijpschaal ALU

ROCKWOOL 810 pijpschaal ALU

Een van de Rockwool high-runners is de 810 pijpschaal voor verwarmingsleidingen, sanitaire leidingen en brandwerende doorvoeringen. De schaal is bekleed met een glasvezelversterkte aluminium laag en is een uitstekende oplossing voor zowel thermische, brandwerende als akoestische isolatie.

Isowill levert Rockwool RockFit Mono uit voorraad

ROCKWOOL RockFit Mono

De RockFit Mono spouwplaat is waterafstotend en bovendien ook verkrijgbaar met zwart mineraalvlies voor een schaduweffect wanneer de isolatie zichtbaar is (RockFit Mono Black). De plaat kan worden toegepast voor thermische en akoestische isolatie van geheel of gedeeltelijk gevulde spouwmuren en van vliesgevels met gesloten voegen. Bekijk ook zeker de minder dikke uitvoeringen van dit product voor een thermische en akoestische onderbreking in de gemene muren tussen twee woningen.

Rockwool ProRox lijn

Rockwool ProRox WM 210

Isowill verdeelt heel wat producten uit het Rockwool gamma voor Industrie, waaronder de ProRox producten. Zo kan u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de Rockwool ProRox WM 210, een lichtgebonden steenwoldeken met gegalvaniseerd staaldraad gestikt op gegalvaniseerd gaas. Dit product is geschikt voor onregelmatige oppervlakken van leidingen, ketelwanden, ovens en rookgaskanalen en staat in voor high-temperature en akoestische isolatie in één.

Contacteer ons

Ontvangt u graag meer info over de Rockwool producten die wij verdelen of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

 

CAPTCHA