Ga de leiding aan met Isoskin en Isowill.

Is Isoskin het best bekledingssysteem voor isolatie? 
Zonder enige twijfel! Isoskin zit niet alleen strak als een tweed huid, dit hoogwaardig bekledingssysteem biedt technologische superioriteit met brandveiligheid als hoogste prioriteit.

Polymeer bekleding, beschikbaar bij Isowill!

 

Bekledingssysteem voor de bescherming van geïsoleerde leidingen

Dankzij slimme ontwikkelingen van deze hoogwaardige materialen wordt niet alleen bescherming en herkenbaarheid van diverse leidingen gegarandeerd, maar biedt het tevens meer mogelijkheden dan traditionele alternatieven.

UV resistent voor buitentoepassingen

Isoskin's bekledingssysteem is geschikt voor alle geïsoleerde leidingen, inclusief afvalwater, sanitair water, HVAC&R leidingen en kanalen, evenals verschillende industriële en farmaceutische toepassingen. Het voldoet moeiteloos aan de strenge Europese brandgedragnormen. Bovendien is de witte variant in mono-layer (en alle kleuren in duo-layer) UV-bestendig voor gebruik buitenshuis.

isoskin in alle kleuren

Een greep uit ons gamma

Het Isoskin-systeem omvat op maat gemaakte bochten in zowel 45 als 90 graden, flenskappen en eindkappen voor een perfecte afwerking van geïsoleerde leidingen. Daarnaast zijn bijpassende accessoires zoals tape en nietjes beschikbaar om de installatie verder te vergemakkelijken en te verzekeren van een hoogwaardige afwerking.

Isoskin kan geproduceerd worden in alle RAL-kleuren. Zo kan je bijvoorbeel de kleuren van jouw logo verwerken op een originele manier. De standaard kleuren zijn RAL 9004, 9016, 3001 en 5015.

Contacteer ons

Ontvangt u graag meer info over de producten van Isoskin die wij verdelen of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

 

CAPTCHA