Kom langs bij ISOWILL voor ons uitgebreide ARMACELL aanbod

De innoverende isolatie-oplossingen van Armacell stellen functionaliteit en installatiegemak voorop. Armacell is wereldwijd marktleider in de productie van flexibel isolatiemateriaal voor de isolatie van installaties en op het vlak van technische schuimen.

Er zijn tal van Armacell toepassingen voor een enorm aantal sectoren, gaande van de residentiële en utiliteitsbouw tot HVAC, transportsector, OEM, petrochemie, scheepsbouw, de voedingsindustrie, enzovoort. Telkens ontwikkelde Armacell een hoogwaardig systeem dat zich toespitst op de specifieke noden van elke industrie.

 

Armaflex Ultima eerste flexibele technische isolatiemateriaal met zeer lage rookdichtheid

Armaflex Ultima

Met de Armaflex Ultima isolatiesystemen, biedt Armacell de mogelijkheid de veiligheid optimaal te garanderen in geval van brand. Het blauwe elastomeerschuim behaalt brandklasse BL-s1, d0 en heeft een zeer lage rookdichtheid. Armaflex Ultima isolatiematerialen vormen de ideale oplossing voor een optimale brandpreventie in gebouwen.

Microban technologie Armacell geen schimmels bacteriën

Microban® technologie

Speciaal voor de technische isolatie van leidingen in openbare gebouwen zoals scholen, kinderdagverblijven en de gezondheidszorg, maar ook voor de procesindustrie zoals de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie, heeft Armacell enkele van zijn isolatiematerialen uitgerust met de Microban® technologie. Die zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en meeldauw geen kans krijgen zich te ontwikkelen en de luchtkwaliteit in het gebouw via leidingen en luchtkanalen te doen achteruitgaan.

Isolatiediktecalculator – ArmWin

Dankzij de calculator van Armacell kan je eenvoudig berekenen wat de minimum isolatiedikte is voor condensatiebeheersing. Verder kan dit programma ook gebruikt worden voor het berekenen van

  • de oppervlaktetemperatuur
  • de warmtestroming
  • temperatuurschommelingen in stromende en stilstaande media
  • bevriezingsduur voor waterleidingen
  • de meest economische isolatiedikte, d.w.z. de isolatiedikte met de kortste amortisatieperiode

 

Klik hier 

Contacteer ons

Ontvangt u graag meer info over de Armacell producten die wij verdelen of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

 

CAPTCHA