Bij ISOWILL kan u terecht voor alle ISOVER isolatie

Isowill verdeelt sinds jaar en dag de isolatieoplossingen van Isover, wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Kom bij ons langs voor het volledige gamma van Isover Bouw en Isover Industrie. Wij hebben alle topproducten op stock, maar evenzeer een groot aantal minder courante producten. Contacteer ons voor meer informatie.

 

ISOVER Party-Wall bestellen bij Isowill

ISOVER Party-Wall

De Party-wall van ISOVER is alom gekend dankzij zijn sterke geluidsisolerende waarden. Deze glaswolplaat is bekleed met glasvlies en werd speciaal ontworpen voor de akoestische isolatie van gemene muren. Party-wall is de ideale oplossing om te voorkomen dat storende geluiden uit de ene ruimte of woning een andere ruimte bereiken.

ISOVER Cladipan bestellen bij ISOWILL

ISOVER Cladipan

Vertrouw op Cladipan 31 van Isover voor een uitstekende thermische isolatie van bedrijfsgebouwen met metalen gevels. Met één laag Cladipan 31 van 200 mm voldoet u al aan Umax= 0,24 W/m2.K

ISOVER Isoconfort bestellen bij ISOWILL

ISOVER Isoconfort 35

ISOVER isoconfort is speciaal ontworpen om de ruimte tussen kepers of regelwerk te isoleren. Isoconfort is dus ideaal voor de isolatie van een gordingendak, zoldervloer, spantendak, plafond of dakkapel. De glaswolrol is bekleed met een comfortvlies uit polyester en kan dankzij zijn grote elasticiteit makkelijk vastgeklemd worden tussen de balken. Versnijding op maat wordt kinderspel dankzij de merkstrepen die om de 10 cm zijn aangebracht. Met zijn lichte gewicht verplaatst u deze rol isolatiemateriaal zonder problemen naar de zolder.

Raadpleeg zeker het handige productoverzicht. Dit overzicht geeft per toepassing weer welke producten en accessoires hiervoor ingezet kunnen worden.

Productoverzicht

Contacteer ons

Ontvangt u graag meer info over de Isover producten die wij verdelen of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!