DERBIGUM duurzame waterdichting bij bouw- of verbouwwerken

Als nog steeds 100% Belgische groep, staat Derbigum internationaal bekend voor innovatieve en duurzame producten voor waterdichting in de bouw. De roofing producten van Derbigum zijn van de beste kwaliteit en uit stock verkrijgbaar bij Isowill.

 

Derbigum brengt een nieuw esthetisch membraan op de markt: Derbitwin ® NT. De dubbele technologie bezorgt Derbitwin ® NT unieke eigenschappen die een gemakkelijke en snelle installatie voor dakdekkers garandeert en die tegelijk beantwoordt aan de groeiende vraag naar duurzame en esthetische waterdichting.


Een membraan met dubbele technologie

  1. Aan de bovenzijde: APP bitumen bedekt met ultra-klevende leischilfers. Om een optimale hechting van de leischilfers te garanderen, worden ze tijdens de productie rechtstreeks in het warme bitumen geperst.
  2. Aan de onderzijde: een "Easy Torch Blend" (ETB) werd ontwikkeld om de verwerking in alle seizoenen te vergemakkelijken.

Deze toplaag is compatibel met alle onderlagen uit het Derbigum assortiment.
Derbitwin NT wordt gevlamlast, één- of tweelaags.
 

 

Datasheet DerbitwIN NT

Derbitwin NT

De nieuwe toplaag met dubbele technologie voor een gemakkelijke plaatsing

  • Esthetisch: ingewalst granulaat
  • Circulair: 20% gerecycleerde membraan
  • Sterk: polyester/glascomposiet wapening
  • Makkelijk en snel te plaatsen: nieuwe Easy Torch Blend technologie
Derbigum onderlaag plat dak

Onderlagen

Als basis voor een goede dakbedekking, biedt Derbigum verschillende types onderlagen. Elk type heeft een specifieke functie zoals dampremming, het aanbrengen van een vlamwerende beschermingslaag, enzovoort. Laat u adviseren door onze experten bij de keuze van de juiste onderlaag.

Roofing dakbanen met hoogwaardig bitumen

Derbigum dakbanen

Bij Isowill kan u terecht voor een uitgebreid aanbod aan Derbigum dakbanen. Bij Derbigum bent u zeker van hoogwaardige producten samengesteld uit een mengsel dat de beste bitumen bevat zodat de waterdichtheid voor zeer lange tijd wordt gegarandeerd. Ontdek hun verschillende toepassingen voor standaard platte daken, dakterrassen, parkings of groendaken.

Derbigum toebehoren Derbiliquid

Toebehoren

Tenslotte bieden wij een uitgebreid aanbod aan toebehoren om uw Derbigum roofing op een correcte en kwaliteitsvolle manier te installeren

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de producten van Debigum? Contacteer ons!

 

CAPTCHA