De complete gids voor technische isolatie: beschikbaar in papieren of digitale versie

Wenst u een digitale papieren versie van onze catalogus?

In deze catalogus vindt u gedetailleerde informatie over onze producten en diensten op het gebied van Technische Isolatie, waaronder thermische en akoestische isolatie, HVAC, PFP en bekleding.

Deze catalogus werd samengesteld om u te helpen de juiste producten te kiezen die aan uw specifieke isolatiebehoeften voldoen. De catalogus bevat technische specificaties en brutoprijzen, zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Vergeet uw toebehoren niet!

Naast het aanbod isolatie levert Isowill ook alle toebehoren voor een perfecte plaatsing. Denk daarbij o.m. aan lijmen, messen, tapes en bevestigingsmateriaal.
Toch nog iets nodig wat u niet vond. Contacteer ons en wij helpen u verder!

Elastomeren

Elastomeren zijn een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden voor diverse toepassingen. Vanwege hun elastische eigenschappen bieden ze uitstekende mogelijkheden voor het afdichten, beschermen en isoleren van onderdelen. Bovendien zijn elastomeren duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor tal van industriële en commerciële toepassingen. Bij ons vindt u een ruim aanbod van gerenommeerde merken zoals Armacell en K-Flex.

Minerale wol

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan minerale wol van topmerken zoals Rockwool, Paroc en Isover. Minerale wol is een hoogwaardig isolatiemateriaal met uitstekende thermische en akoestische eigenschappen. Het is ook brandveilig en gemakkelijk te installeren. Bovendien is minerale wol duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor het een verantwoorde keuze is voor uw projecten.

Passive Fire Protection

Naast het aanbod isolatie bieden wij ook producten aan voor de Passieve brandbescherming. Meer info daarover, leest u hier.
Ons aanbod van passieve brandbescherming is ontworpen om gebouwen en hun bewoners te beschermen tegen de verwoestende gevolgen van brand. Wij bieden een breed scala aan bouwmaterialen en constructietechnieken die zijn ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te beperken en de veiligheid van mensen te waarborgen.

Raadpleeg hier ons aanbod

 

bekledingssysteem isolatie

Bekledingssysteem

Het bekledingssysteem van Isoskin is geschikt voor isolatie op diverse oppervlakken, waaronder geïsoleerde leidingen, kanalen en apparatuur. Het beschermt een breed scala aan toepassingen, variërend van afval- en sanitair water tot HVAC&R-systemen en verschillende industriële installaties. Isoskin heeft met succes voldaan aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid. Bovendien is de witte variant intrinsiek bestand tegen UV-straling, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Het is eenvoudig te installeren en vereist weinig onderhoud, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is.
Contacteer ons voor meer info over Isoskin!

Akoestische isolatie

Akoestische isolatie is een belangrijk aspect van moderne bouw- en constructieprojecten. Geluidsisolerende materialen zoals ontdreuningsplaten worden gebruikt om trillingen en geluidsgolven te verminderen, waardoor het geluidsniveau in de ruimte wordt verminderd. Ontdreuningsplaten zijn een veelzijdig type akoestische isolatie voor verschillende toepassingen, zoals in de auto-industrie en de luchtvaart, maar ook in woningen en kantoren.