Technische isolatie

Zowel handelaars als aannemers-installateurs kunnen bij Isowill terecht voor technische isolatie-oplossingen. Wij hebben een uitgebreid aanbod waarbij wij met zorg de materialen van de hoogste kwaliteit selecteren om een optimale isolatie van leidingen, luchtkanalen en technische installaties te garanderen.

TECHNISCHE ISOLATIE

Scherm leidingen, luchtkanalen, verwarmingsketels of andere toestellen voldoende af van hun omgeving. Zo beschermt u buizen bij zeer extreme temperatuursverschillen en vermijdt u bovendien schade of kwetsuren bij contact. Daarnaast voorkomt u warmte- en koudeverlies zodat het energieverbruik drastisch verlaagt.

Waaier aan producten

In onze grote magazijnen hebben wij een enorm gamma aan materialen op stock voor technische isolatie. Zo kunnen wij op korte tijd elke bestelling van schalen, dekens, platen, rollen, slangen of accessoires leveren bij de klant.

Referentie in de markt

Als grote speler in de markt staan wij steeds in contact met fabrikanten en volgen wij alle nieuwigheden op. In onze positie van tussenpersoon begrijpen wij ook als de beste de noden van de markt en brengen we mee vernieuwingen teweeg. Isowill speelt kort op de bal en zorgt er bovendien voor dat klanten mee op de hoogte zijn van weetjes en nieuwigheden.

Catalogus hier aanvragen!

In deze catalogus vindt u gedetailleerde informatie over onze producten en diensten op het gebied van Technische Isolatie, waaronder thermische en akoestische isolatie, HVAC, PFP en bekleding.

Vraag hem hier aan!

Onze partners voor technische isolatie
Sidebar title
Bekijk ons gamma
Technische isolatie

Benieuwd naar wat ISOWILL voor u kan doen? Laat het ons weten!

Ik wil graag meer info over
CAPTCHA