Bouwisolatie

Sinds 15 november 1972 is Isowill een loyale partner voor professionele handelaars van bouwmaterialen. Isowill onderhoudt zeer goede contacten met de meest gerenommeerde fabrikanten in elk segment van de bouwsector.

BOUWISOLATIE

Sinds 1972 is Isowill een loyale partner voor professionele handelaren van bouwmaterialen. Isowill onderhoudt zeer goede contacten met de meest gerenommeerde fabrikanten in elk segment van de bouw- en industriesector. Wij geven professioneel advies en helpen u bij het bepalen van uw keuze voor bouwisolatie. Zo werken we concreet mee aan de positieve evolutie van steeds beter geïsoleerde en energie-efficiënte gebouwen. Goed isoleren bespaart namelijk energie en verlaagt de uitstoot van CO2. Bovendien kan de juiste keuze in isolatiemateriaal bijdragen aan de brandveiligheid en akoestische performantie van gebouwen.

Ongeëvenaarde logistiek

Isowill levert de beste logistieke service. Dankzij onze grote voorraden en een eigen vrachtwagenpark kunnen wij een snelle levering garanderen. Ook op de werf! Indien gewenst kan Isowill u volledig ontzorgen op vlak van logistiek met behulp van ons systeem van just-in-time leveringen.

Uitgebreid gamma

Met ongeveer 12.000 producten biedt Isowill alle mogelijke oplossingen aan voor een goede isolatie van uw bouwproject. Bovendien zijn bij ons alle mogelijke materialen beschikbaar: rotswol, glaswol, PUR/PIR, XPS, EPS, foamglas, enzovoort. Kies uw isolatiemateriaal in de vorm van platen of rollen en bestel alle nodige toebehoren. Onze experts begeleiden u bij uw keuze en gaan actief mee op zoek naar de beste oplossing.

 

colle de contact laine minérale

ISOFIT contactlijm

ISOFIT is ontwikkeld voor het verlijmen van thermische en akoestische isolatiematerialen in HVAC- en bouwtoepassingen, meer bepaald voor het verlijmen van minerale wol.

Deze contactlijm is beschikbaar in een handige spuitbus van 500 ml en in een tank van 22 liter.

Isolatietoebehoren

Isowill levert kwalitatieve accessoires die een perfecte afwerking van uw project garanderen.

Onze partners voor bouwisolatie
Sidebar title
Bekijk ons gamma Bouwisolatie

Benieuwd naar wat ISOWILL voor u kan doen? Laat het ons weten!

Ik wil graag meer info over
CAPTCHA