Nieuws

Brandwerende stroken voor geventileerde gevels

Met de nieuwste brandwetgeving worden strengere eisen gesteld aan de materialen die in gevels worden gebruikt, om de verspreiding van brand te voorkomen en de veiligheid van bewoners en omwonenden te waarborgen.

Onze Rockvent Extra brandwerende stroken zijn speciaal ontwikkeld om aan deze vereisten te voldoen en bieden een effectieve bescherming tegen brand.

Deze stroken in rotswol van Rockwool hebben een densiteit van ca. 70 kg/m┬│ en een brandreactieklasse A1. Deze brandwerende schermen zijn verzaagd in afmeting 1200 x 200 mm en verkrijgbaar in de meest voorkomende diktes: 100, 120, 140, 160, 180 mm

brandbarriere

De belangrijkste wijzigingen van de wetgeving gaan over de regels omtrent brandvoortplanting via het gevelsysteem bij middelhoge gebouwen. Raadpleeg onze oplossingen voor spouwmuren, geventileerde gevels en typeoplossingen voor middelhoge en hoge gebouwen!
Raadpleeg onze oplossingen!

 

Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over ons nieuwe aanbod van brandwerende stroken. Samen kunnen we zorgen voor een veiligere en brandveiligere gebouwde omgeving.

Overzicht