Ontvang 3 gratis t-shirts
bij aankoop van ≥ €1000 Promat artikelen

Ontdek de brandwerende producten van Promat bij Isowill

Bestel nu voor minimum aan 1000 Euro aan Promat artikelen en ontvang 3 gratis T-shirts!De fire stopping oplossingen van Promat hebben zich bewezen als betrouwbare oplossingen voor het afdichten van doorvoeringen van kabels, leidingen voor sanitair en verwarming, bewegingsvoegen, enz. Deze producten zijn volledig getest volgens de geldende normen, geproduceerd met hoogwaardige materialen en goedgekeurd door geaccrediteerde instellingen.

 

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt!

 

Lees meer over onze partner

PROMATECT®-L500

PROMATECT®-L500 is een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilicaatplaat met een lage volumieke massa, die bestand is tegen vocht.

PROMASTOP®-FC

PROMASTOP®-FC is een brandwerende manchet, die bestaat uit een blauw gepoedercoat stalen omhulsel, waarin verschillende lagen opzwelmiddel op grafietbasis zijn aangebracht. Door de hoge temperaturen bij brand “knijpt” de opschuimende vulling de kunststofleiding dicht.

Vier met ons mee!


1972 - 2020

Isowill kijkt dit jaar terug op een halve eeuw aan o.m. rollen, schalen, platen, slangen, manchetten, gaasdekens samen met onze klanten, partners en medewerkers. 
In 2022 pakken we uit met een feestelijk logo en zetten we onze medewerkers en klanten in de bloemetjes!
 

 

Over ons